فیزیک آباد
فیزیک یعنی زندگی 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان 123 و آدرس physicabad.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





کاربرد نانوذرات مغناطیسی در ژن‏رسانی

خلاصه :
فناوری نانوذرات در بسیاری از حوزه‏های علوم مولکولی و زیست‏پزشکی رسوخ کرده است. به این دلیل که نانوذرات به اندازه‏ی کافی کوچک هستند که بتوانند به تمام نقاط بدن همانند سیستم گردش خون و سلول‏ها وارد شوند، این مواد پیوسته در تحقیقات زیست‏پزشکی پایه همانند کاربردهای درمانی و تشخیص بالینی به‏کار می‏روند. به‏عنوان مثال، نانوذرات نویدبخش توانمندی این مواد در دستیابی به تمامی پتانسیل‏های ژن‏درمانی با بهره‏گیری از رهاسازی هدفدار DNA به‏درون بافت‏ها و سلول‏ها است. تحقیقات اساسی بر روی اتصال DNA به نانوذرات و کنترل رفتار این ترکیبات انجام گرفته‏است. در این مقاله، ما مروری بر روی تحقیقات مربوط‏به اتصالDNA به نانوذرات را همانند مطالعه اخیرمان بر روی رهاسازی ژن غیر ویروسی با استفاده از نانوذرات مغناطیسی پوشش داده‏شده با پلی اتیلن ایمین انجام داده‏ایم.  
[ چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, ] [ 12:31 ] [ علی خسرونژاد ]

ستاره‌شناسان آمریکایی موفق به کشف کهکشانی در فاصله 7 میلیارد سال نوری از زمین شده‌اند که نامرئی بوده و احتمال می‌دهند که از ماده تاریک تشکیل شده باشد.


به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران، این کهکشان که هیچ گونه نوری را از خود ساطع نمی‌کند، بسیار کوچک بوده و به عنوان قمر یک کهکشان بزرگتر به دور آن می‌چرخد.

اگرچه تلسکوپ‌ها قادر به دیدن این کهکشان کوتوله نیستند، اما نیروی گرانش ناشی از آن هر گونه نوری که نزدیک می‌شود را منحرف می کند.

دانشمندان عقیده دارند ماده تاریک 98 درصد بافت موجود در کیهان را تشکیل می‌دهد که قابل مشاهده نیست.


 منبع: هوپا
[ چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, ] [ 12:31 ] [ علی خسرونژاد ]


محققان MIT اعلام کردند با الهام از ساختار گلهای آفتابگردان می توان کارایی صفحات خورشیدی در نیروگاه های متمرکز خورشیدی را به اندازه ای قابل توجه افزایش داد.


محققان MIT بر این باورند طراحی آینه های خورشیدی به شکل مارپیچی مشابه با بخش مرکزی گلهای آفتابگردان می تواند میزان فضای مورد نیاز برای احداث نیروگاه های خورشیدی متمرکز را کاهش داده و میزان نور خورشید جذب شده توسط آنها را افزایش دهد.

نیروگاه های متمرکز خورشیدی از یک سری آینه ها برخوردارند که به همراه خورشید حرکت کرده و مسیر حرکت آن را دنبال می کنند. این آینه ها در قالب دایره ای متمرکز قرار گرفته و نور خورشید را بر روی برجی مرکزی متمرکز می کنند، جایی که حرارت خورشید به برق تبدیل می شود.

در حال حاضر تعداد محدودی از این نیروگاه ها در سرتاسر جهان در حال بهره برداری هستند زیرا احداث این نیروگاه ها به فضایی بزرگ نیاز دارد. هر یک از این آینه ها باید به گونه ای نصب شوند که هم به سوی برج باشند و هم به سوی خورشید، بدون اینکه مسیر یکدیگر را مسدود کنند.

در حال حاضر آینه های این نیروگاه ها به شکل حلقه هایی موازی قرار دارند اما محققان MIT راهکاری بهتر را برای چینش این آینه ها ارائه کرده اند، محققان ابتدا بر روی میزان کارایی آینه ها در چینش معمولی مطالعه کرده و دریافتند هریک از آینه ها به صورت روزانه با مشکل مسدود شدن و قرار گرفتن در سایه مواجه می شوند.

از این رو محققان مدلی رایانه ای را به منظور نزدیکتر کردن آینه های نیروگاه ها ارائه کردند و دریافتند مدل ارائه شده شباهت زیادی به مارپیچهای موجود در طبیعت دارد از این رو دانشمندان برای تکمیل این مدل از الگوی مرکزی دانه های موجود در گل آفتابگردان الهام گرفتند.

سر گیاه آفتابگردان درواقع یک گل نیست، بلکه مجموعه ای از گلهای کوچک است که در کنار یکدیگر متراکم شده اند، گلهای خارجی تر گلبرگها را حفظ می کنند و گلهای داخلی تر به دانه تبدیل می شوند. این گلها در الگویی مارپیچی در زاویه 137 درجه نسبت به یکدیگر قرار دارند.

بر اساس گزارش گیزمگ، محققان نیز با الهام از این ساختار فضایی از آینه های خورشیدی را مدل سازی کردند که در آن زاویه هر یک از آینه ها که در الگویی مارپیچی قرار داشتند، نسبت به یکدیگر زاویه ای 137 درجه ای است. این الگو می تواند 20 درصد از فضای مورد نیاز برای احداث نیروگاه های خورشیدی متمرکز را کاهش داده و از ایجاد سایه بر روی آینه ها جلوگیری کند به این شکل کارایی نیروگاه ها نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

 منبع: هوپا

[ چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, ] [ 12:31 ] [ علی خسرونژاد ]
مجموعه وی.ال.تی رصدخانه جنوبی اروپا در صحرای آتاکامای شیلی از 4 تلسکوپ 8.2 متری و تعدادی تلسکوپ کوچکتر 1.2 متری بهره می‌برد که این مجموعه را به بزرگ‌ترین تلسکوپ روی زمین تبدیل کرده است.

در این تصویر نمای داخلی گنبد و خود تلسکوپ سمتی-ارتفاعی را می‌بینید که همه تدابیر برای کاهش اغتشاش‌های حرارتی و خنثی کردن اثرات مخرب جو در آن پیش‌بینی شده است.به تازگی، یکی از این چهار تلسکوپ 8.2 متری موفق شده است نوری بسیار قدیمی را ثبت کند، بخشی از پرتوهای آزادشده در یک فورانگر پرتوهای گاما یا جی.آر.بی که میلیاردها سال پیش در عالم اتفاق افتاد.



در تصویر زیر، نمایی از آسمان فوق‌العاده تاریک محل وی.ال.تی را مشاهده می‌کنید. این رصدخانه در ارتفاعات بلند کوهستان آند در شیلی بین صحرای آتاکاما (خشک‌ترین جای زمین) و اقیانوس آرام واقع شده و به دلیل رطوبت بسیار پایین، ارتفاع زیاد، تعداد زیاد شب‌های صاف و بدون ابر و بسیاری دیگر از ویژگی‌های جوی و جغرافیایی جزو بهترین رصدگاه‌های روی زمین به شمار می‌رود.



منبع: خبرآنلاین
[ چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:, ] [ 12:31 ] [ علی خسرونژاد ]
صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 8 صفحه بعد
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

فیزیک را از پایه مفهومی یاد بگیریم.
آرشيو مطالب
امکانات وب
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 13
بازدید کل : 17403
تعداد مطالب : 29
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1